Εγγραφή στο Ροή ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΘ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΘ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ανακοινώσεις Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.
Ενημερώθηκε: πριν από 34 λεπτά 53 δευτερόλεπτα

Παρουσία της Σχολής μας με δικό της κανάλι στο Youtube: “AUTh Engineering"

Τετ, 18/05/2022 - 09:40
Στο πλαίσιο των δράσεων προβολής της Σχολής μας, η Επιτροπή Εξωστρέφειας που απαρτίζεται από τους/τις συναδέλφους Μ. Ασσαέλ, Ν. Μιχαηλίδη, Α. Ζαφειράκου, Φ. Κεχαγιά, Κ. Κατάκαλο, Ε. Γιαμά και Θ. Σλίνη, υλοποίησε το κανάλι “AUTh Engineering” στο Youtube.
Στο κανάλι θα αναλύονται με απλό λόγο, σύγχρονα τεχνολογικά θέματα.

Το πρώτο video αφορά στο 5G και η ανάλυση γίνεται από τον συνάδελφο Γ. Καραγιαννίδη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Σχολής μας.

Το link είναι: https://www.youtube.com/channel/UCg28kbk_BPDfkr4jfyzvuDQ/featured

Ευχαριστώ πολύ τα μέλη της Επιτροπής Εξωστρέφειας της Σχολής μας για την ωραία ιδέα τους, καθώς και τον συνάδελφο από το ΤΗΜΜΥ για το πρώτο video στο κανάλι της Πολυτεχνικής.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρουσιάσεις, στο κανάλι AUTh Engineering - θα ενημερώνεστε κάθε φορά που μεταφορτώνεται στο κανάλι μας.
Η διάχυση του καναλιού, μέσω των λογαριασμό σας στο f/b, Twitter και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη: θα βοηθήσετε στην προβολή της Σχολής μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις προβολής και διάχυσης, όπως σχεδιάζονται από την Επιτροπή Εξωστρέφειας. Σας ενημερώνω επίσης ότι ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς και η νέα ιστοσελίδα της Σχολής μας.

Σας χαιρετώ,

Ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής
Καθηγητής Κ. Υάκινθος

Eπιστημονική εκδήλωση του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης 13-04-2022

Τετ, 13/04/2022 - 10:23
Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: "Σε αναζήτηση του Στρατηγικού Χωρικού Σχεδιασμού για τη Θεσσαλονίκη: Μια συζήτηση με αφορμή τα πολλαπλά Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια" στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΤΜΧΑ "ΧΩΡΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΑ". http://www.plandevel.auth.gr/el/events/school-events/2022-04-10-000000/1776  

Νέα Προκήρυξη Υποτροφιών Αριστείας για Υποψήφιους Διδάκτορες με την υποστήριξη των ΕΛΠΕ

Τετ, 13/04/2022 - 10:11
Περισσότερες πληροφορίες, στο συνημμένο .pdf, ή/και στον σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών: https://www.rc.auth.gr/Announcement/Details/Item/71277?ReturnToPage=1&PageSize=3

Διαδικτυακή εκδήλωση του ΤΕΕ/ΤΚΜ “Μηχανικοί & Επιχειρηματικότητα: Εκπαίδευση + Δεξιότητες για την εξέλιξη του νέου μηχανικού στη σύγχρονη αγορά εργασίας”

Πέμ, 07/04/2022 - 11:51
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) σας προσκαλεί την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 19:00 στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα : «Μηχανικοί & Επιχειρηματικότητα: Εκπαίδευση + Δεξιότητες για την εξέλιξη του νέου μηχανικού στη σύγχρονη αγορά εργασίας» Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση της ετήσιας έρευνας του ΤΕΕ/ΤΚΜ «Επιχειρηματικότητα και Νέοι Μηχανικοί 2021», η οποία διενεργήθηκε με την επιμέλεια της Μόνιμης Επιτροπής Ανταγωνιστικότητας-Επιχειρηματικότητας-Καινοτομίας. Θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τράπεζας. Πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προκήρυξη Υποτροφιών Μεταπτυχιακών Φοιτητών με την υποστήριξη της ΕΥΑΘ 2022

Δευ, 04/04/2022 - 10:00
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ.) Α.Ε. προκηρύσσει τη χορήγηση δύο υποτροφιών αριστείας διάρκειας ενός έτους σε έναν/μία μεταπτυχιακό/η φοιτητή/τρια της Πολυτεχνικής Σχολής και της Σχολής Θετικών Επιστημών αντίστοιχα. Ενημερωθείτε σχετικά από τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
    Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, 
    Θεσσαλονίκη
    54124
  • 2310 991430
  • info@plandevel.auth.gr