Στην διεύθυνση http://www.plandevel.auth.gr/el/praktiki και στο πεδίο ‘’Ενδιαφέρει τους φοιτητές/φοιτήτριες’’ οι ενδιαφερόμενοι της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος θα βρουν δύο αρχεία excel, το πρώτο: Ανοιχτές θέσεις που υπάρχουν τώρα στον ΑΤΛΑ και το δεύτερο: Φορείς που έχουνε δεχτεί φοιτητές στο παρελθόν.

Μπορείτε να τα αξιοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να ξεκινήσετε την επικοινωνία σας με τους Φορείς που σας ενδιαφέρουν.

 

Επίσης, μπορείτε να μπείτε στη «ΔΑΣΤΑ» [dasta.auth.gr – ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (το πράσινο πλαίσιο στην αρχική σελίδα) – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ – και σύνδεση με τον Ιδρυματικό σας Λογαριασμό]. Από εκεί συνδέεστε στο περιβάλλον της Πρακτικής άσκησης και πάτε στην καρτέλα ΦΟΡΕΙΣ. Εκεί θα δείτε όλους τους φορείς που έχουν συνεργαστεί με το Πρόγραμμα στο παρελθόν για το Τμήμα μας.

 

Εναλλακτικά μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΑΤΛΑΣ» (http://atlas.grnet.gr/) και να κάνετε ΕΙΣΟΔΟ ως ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ (με τον Ιδρυματικό σας Λογαριασμό). Από εκεί στην καρτέλα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ μπορείτε να δείτε όλους τους Φορείς Υποδοχής που έχουν αυτή τη στιγμή ενεργές θέσεις για το Τμήμα μας.

 

Ο ΕΥ της ΠΑ,

Δ.Καϊμάρης

Ημερομηνία Ανάρτησης: 
Τρίτη, 07 Απριλίου 2020
Κατηγορία ανακοίνωσης: 
Υποκατηγορία ανακοίνωσης: 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
    Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, 
    Θεσσαλονίκη
    54124
  • 2310 991430
  • info@plandevel.auth.gr