Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ (ΓΔ), περισσότερο επίκαιρο από ποτέ, συνεχίζει τη λειτουργία και τις δράσεις του παρέχοντας καθημερινά πληροφόρηση και συμβουλευτική υποστήριξη σε δεκάδες φοιτητές, φοιτήτριες και αποφοίτους. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται είτε μέσα στους χώρους των γραφείων του, είτε ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της ιστοσελίδας της ΔΑΣΤΑ (www.dasta.auth.gr) και τέλος μέσω των εκδηλώσεων που διοργανώνει - πολλές φορές και με τη συνδρομή των Τμημάτων - σε θέματα σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης.

Παρ' όλο το ευρύ φάσμα των πληροφοριών που παρέχει το ΓΔ, από την καθημερινή επαφή με τους φοιτητές και αποφοίτους του πανεπιστημίου διαπιστώθηκε ορισμένες φορές αδυναμία στην παροχή πληροφοριών σχετικά με πιο εξειδικευμένα θέματα. Ερωτήματα σχετικά με προπτυχιακές σπουδές, (π.χ. «ποια κατεύθυνση σπουδών ν' ακολουθήσω;») ή μεταπτυχιακές σπουδές («ποιο πανεπιστήμιο στη Γαλλία θεωρείται το καλύτερο στον τομέα της Μηχανικής Περιβάλλοντος;») καθώς και για τις επαγγελματικές προοπτικές, («τι προοπτικές έχω να βρω δουλειά, αν ακολουθήσω την κατεύθυνση της Γεωφυσικής;») δεν ήταν πάντοτε δυνατό να απαντηθούν. Για το λόγο αυτό, το Γραφείο Διασύνδεσης ανέπτυξε το δίκτυο ακαδημαϊκών συμβούλων που απαρτίζεται από μέλη του διδακτικού & ερευνητικού προσωπικού, οι οποίοι - λόγω της εμπειρίας τους - παρέχουν πιο εξειδικευμένες πληροφορίες στους φοιτητές & απόφοιτους του κάθε Τμήματος.
Σας προκαλούμε να συμμετέχετε στο δίκτυο ακαδημαϊκών συμβούλων και να βοηθήσετε τους νέους φοιτητές και αποφοίτους μας να πετύχουν τα ενδιαφέροντά τους και τους στόχους τους. Η επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται με τρόπο που θα καθορίσετε εσείς.
Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο δίκτυο ακαδημαϊκών συμβούλων ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  *   Μπείτε στην ιστοσελίδα www.dasta.auth.gr
  *   Στο μενού 'Μέλη ΔΕΠ' (στη δεξιά πλευρά της σελίδας) πατήστε 'Σύνδεση' και συμπληρώστε τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού στη σελίδα του Κέντρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που θα σας εμφανίσει.
  *   Αφού συνδεθείτε επιλέξτε 'Η Καρτέλα μου' και στη συνέχεια 'Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι'
  *   Συμπληρώσετε τα πεδία στη φόρμα
  *   Αποθηκεύεστε τις ρυθμίσεις

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη, ωστόσο αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 995831, 994009 και 999397.
Εάν συμμετέχετε ήδη στο δίκτυο των ακαδημαϊκών συμβούλων παρακαλούμε ελέγξτε αν τα στοιχεία σας εμφανίζονται σωστά στην ιστοσελίδα της ΔΑΣΤΑ https://dasta.auth.gr/AcademicCounselling.aspx
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας και τη συμβολή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Καθηγητής Γρηγόριος Τσόκας,
Ιδρυματικά Υπεύθυνος Γραφείου Διασύνδεσης ΑΠΘ

Ημερομηνία Ανάρτησης: 
Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014
Κατηγορία ανακοίνωσης: 
Υποκατηγορία ανακοίνωσης: 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
    Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, 
    Θεσσαλονίκη
    54124
  • 2310 991430
  • info@plandevel.auth.gr