Εγγραφή στο Ροή ΑΠΘ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ενημερώθηκε: πριν από 1 ώρα 36 λεπτά

ΠΜΣ ΄Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών¨Τομέας ΕΤΤ, Τμήμα Γεωπονίας

Παρ, 18/06/2021 - 14:07

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Π.Μ.Σ.)
«ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ»

Ο Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας, της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ., ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο “Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών” το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.
Το Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) με τίτλο «Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών».
Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του πρώτου κύκλου σπουδών όλων των Τμημάτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ των οποίων το πτυχίο ή η επαγγελματική δραστηριότητα σχετίζονται με τον χώρο της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, της Νομικής Επιστήμης – Δικαίου και της προστασίας του καταναλωτή.
Το Π.Μ.Σ. είναι αυτοχρηματοδοτούμενο με την καταβολή τελών φοίτησης. Τα τέλη φοίτησης ορίζονται 4.500 €.
Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι ένα (1) ακαδημαϊκό έτος. Τα μαθήματα θα διεξάγονται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο. Υπάρχει δυνατότητα πλήρους διεξαγωγής του Π.Μ.Σ. μέσω εκπαίδευσης εξ’ αποστάσεως, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Α.Π.Θ..
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται από 14 Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου 2021 ηλεκτρονικά στο e-mail: msc-foodlaw@agro.auth.gr ή στην ιστοσελίδα https://foodlaw.web.auth.gr/
Οι εγγραφές των επιτυχόντων θα ξεκινήσουν εντός του Σεπτεμβρίου 2021 και η έναρξη των μαθημάτων εντός του Οκτωβρίου 2021.
Πληροφορίες
Ιστοσελίδα ΠΜΣ: https://foodlaw.web.auth.gr/
Γραμματεία (Σαμολαδά Μαρία):
e-mail: samolada@agro.auth.gr και msc-foodlaw@agro.auth.gr
Τηλέφωνα 2310-991677 και 2310-991640.

prokiryxi-pms-nomothesia-trofimon-kai-poton-2021-22.pdf

EPICUR Summer days 2021

Πέμ, 17/06/2021 - 16:12

 
Το Adam Mickiewicz University (Poznan, Polland), στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη Συμμαχία Πανεπιστημίων EPICUR, διοργανώνει, από τις 22 ως τις 24 Ιουνίου 2021, το EPICUR Summer days 2021, με συμμετοχή ομιλητών από τα οκτώ πανεπιστήμια της Συμμαχίας.

Οι εκδηλώσεις του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και για την παρακολούθηση απαιτείται εγγραφή, μέχρι τις 17 Ιουνίου 2021, στο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQnNfFwrDY3XCA55NIECZcahJQlsYX...
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Τρίτη, 22 Ιούνιος, 2021 (All day) έως Πέμπτη, 24 Ιούνιος, 2021 (All day) info-epicur@auth.grURL: http://epicur.amu.edu.pl/aktualno%C5%9Bci/summer_2021 Πρόγραμμα

Διδασκαλία κινέζικης γλώσσας από το Ινστιτούτο «Κομφούκιος» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Τρί, 15/06/2021 - 14:25

Το Ινστιτούτο «Κομφούκιος» ιδρύθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) τον Δεκέμβριο του 2018 και αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ του Α.Π.Θ., του Πανεπιστημίου Διεθνών Σπουδών της Σαγκάης (SISU) και του Confucius Institute Headquarters.
Το «Ινστιτούτο Κομφούκιος» είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός που έχει βασικό σκοπό να συμβάλλει στη διατήρηση και διάδοση της πνευματικής κληρονομιάς των δύο χωρών. Σκοποί του είναι η διδασκαλία και διάδοση της κινέζικης γλώσσας, η ανάπτυξη κοινών εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων μεταξύ των πανεπιστημίων, η προώθηση του κινέζικου πολιτισμού μέσα από ποικίλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα προσφέρονται στο ευρύτερο κοινό του Α.Π.Θ. και της Θεσσαλονίκης.
Το Α εξάμηνο μαθημάτων κινέζικης γλώσσας (Elementary A) θα ξεκινήσει το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 και καλύπτει την περίοδο 20/9/2021 -23/1/2022.
Όσοι φοιτητές και όσες φοιτήτριες, καθώς και πολίτες της Θεσσαλονίκης, άνω των 18, ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Α εξάμηνο, παρακαλούνται να συμπληρώσουν αρχικά τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρουν στη σελίδα http://confucius-institute.web.auth.gr/el/aitisi-eggrafis/
Πληροφορίες για τα μαθήματα:
• Τα μαθήματα θα γίνονται μία (1) φορά την εβδομάδα, με κύρια γλώσσα επικοινωνίας με τον/την δάσκαλο/α τα αγγλικά. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν 16 τρίωρα ακαδημαϊκά μαθήματα.
• Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ των τμημάτων με μέγιστο αριθμό τα 15 άτομα (απαραίτητη σημείωση 1ης, 2ης, 3ης επιλογής στη φόρμα εγγραφής). Παρακαλούμε να σημειώσετε τουλάχιστον δύο (2) επιλογές.

Τμήματα:
o A1 Δευτέρα 18:30-20:30 Chen Sen
o A2 Τετάρτη 19:30-21:30 Chen Sen
o A3 Παρασκευή 19:30-21:30 Chen Sen ONLINE

• Όπου αναφέρεται στο πρόγραμμα «online» το μάθημα θα γίνεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως σε κάθε περίπτωση για την εξυπηρέτηση των φοιτητών/τριών μας εκτός Θεσσαλονίκης.
• Τα υπόλοιπα τμήματα προγραμματίζονται να γίνουν δια ζώσης, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΑΠΘ.
• Το Ινστιτούτο Κομφούκιος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον κρίνεται απαραίτητο με ενημέρωση των φοιτητών/τριών.

Το κόστος του εξαμήνου είναι:
• 150 ευρώ για προπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες (με φοιτητική ταυτότητα)
• 170 ευρώ για εργαζόμενους/ες στο ΑΠΘ (με αποδεικτικό)
• 170 ευρώ για άνεργα άτομα (με κάρτα ανεργίας)
• 200 ευρώ για εργαζόμενα άτομα/ γενική κατηγορία (μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες).

Στην παραπάνω τιμή θα περιλαμβάνονται και τα βιβλία που θα χρησιμοποιηθούν στα μαθήματα (New Practical Chinese Reader 1 Textbook & Workbook)

Στο τέλος κάθε εξαμήνου γίνεται η τελική σας αξιολόγηση στο ΙΚ του ΑΠΘ και δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δεν επηρεάζουν το αν μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επόμενο εξάμηνο τον ίδιο ή τον επόμενο κύκλο μαθημάτων.
Διαδικασία επιλογής φοιτητών/τριών
• Η αρχική επιλογή των φοιτητών/τριών θα γίνεται ανάλογα με την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.
• Τα άτομα που θα επιλεχθούν θα ενημερωθούν άμεσα με e-mail ώστε να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους με την ΕΦΑΠΑΞ καταβολή του ποσού των διδάκτρων που τους/τις αναλογεί, εντός της προθεσμίας που θα τους/τις δοθεί.
• Σε περίπτωση που δεν καταβληθούν τα δίδακτρα η θέση θα είναι διαθέσιμη στον/στην επόμενο ενδιαφερόμενο/η ανάλογα με τη σειρά συμπλήρωσης της αίτησης.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε να ελέγχετε συχνά την αλληλογραφία σας και στην κατηγορία «Ανεπιθύμητα».
Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε, αλλά αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία.

Είμαστε στη διάθεσή σας για επικοινωνία με e-mail στο confucius-institute@auth.gr .

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας στο:
confucius-institute.web.auth.gr/el/
Facebook Group & Page:
Confucius Institute at A.U.Th
Confucius Institute at A.U.Th

Σας ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση,
Ομάδα Ινστιτούτου Κομφούκιος Α.Π.Θ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο Joint MedRIN SCERIN workshop

Τρί, 15/06/2021 - 13:23

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά ως ΑΠΘ συμμετέχουμε στη διοργάνωση του Joint MedRIN SCERIN workshop το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τη NASA. Αντικείμενο της ημερίδας που ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιουνίου αποτελεί η 'Παρατήρηση Γης με τη Χρήση Διαστημικών Τεχνολογιών'.

Εκ μέρους του ΑΠΘ θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρύτανης κ. Παπαιωάννου ενώ συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο καθηγητής κ. Ιωάννης Γήτας.

Για την εγγραφή σας στο workshop χρησιμοποιείστε τον σύνδεσμο: https://start.org/news/joint-medrin-and-scerin-virtual-capacity-building...

Για την σύνδεση στην εκδήλωση ακολουθείστε τον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/84447564710?pwd=QWxvS1plemlkc3JQUnZESkljdzNtUT09

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του σταθμού μέτρησης κλιματικής αλλαγής στο Πανεπιστημιακό Δάσος του ΑΠΘ στο Περτούλι

Τρί, 15/06/2021 - 13:09

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του σταθμού μέτρησης κλιματικής αλλαγής από το Ταμείο Διοικήσεως και Διαχειρίσεως Πανεπιστημιακών Δασών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου Τρικάλων.
 
Ο σταθμός, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, είναι μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχει άλλος που να έχει τοποθετηθεί σε τέτοιο οικοσύστημα, δηλαδή δάσος αυτής της δομής σε αυτό το υψόμετρο.
 
Αποτελείται από επιστημονικά όργανα με αισθητήρες πολύ μεγάλης ακρίβειας, μέσω των οποίων λαμβάνονται online μετρήσεις μεταξύ άλλων και για τις ποσότητες των αερίων του θερμοκηπίου, όπως το διοξείδιο του άνθρακα και το μεθάνιο, οι οποίες αξιολογούμενες θα οδηγούν σε συμπεράσματα σχετικά με τον τρόπο που το φαινόμενο του θερμοκηπίου επηρεάζει την κλιματική αλλαγή.
 
«Το Πανεπιστήμιό μας αποδεικνύει συνεχώς έμπρακτα το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που τρέφει για το περιβάλλον και την προστασία του. Το Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου συνιστά ένα πολύ σημαντικό οικοσύστημα, όπου πραγματοποιούνται εξαιρετικής σημασίας έρευνες από μέλη της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας. Με την εγκατάσταση του σταθμού μέτρησης κλιματικής αλλαγής το Πανεπιστήμιό μας συνεισφέρει τόσο στην έρευνα σε διεθνές επίπεδο όσο και στην προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας μας», επισημαίνει ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, συγχαίροντας τον Πρόεδρο του Ταμείου Διοικήσεως και Διαχειρίσεως Πανεπιστημιακών Δασών του ΑΠΘ, Καθηγητή Ιωάννη Γήτα, και τους συνεργάτες του για το έργο τους.
 
Ο σταθμός μέτρησης κλιματικής αλλαγής βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία στο Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου και προσφέρει μετρήσεις για το μεθάνιο, το διοξείδιο του άνθρακα, την εισερχόμενη και εξερχόμενη ακτινοβολία, καθώς και την εναλλαγή αερίων πάνω από την κομοστέγη των δέντρων.
 
Οι βασικοί του αισθητήρες είναι οι εξής:
1) αισθητήρας μεθανίου
2) αισθητήρας διοξειδίου του άνθρακα
3) αισθητήρες εισερχόμενης και εξερχόμενης ακτινοβολίας
4) ανεμόμετρο τελευταίας τεχνολογίας 3 διαστάσεων
5) αισθητήρας υγρασίας
6) αισθητήρες καταγραφής φωτοσυνθετικά ενεργής ακτινοβολίας
Υπάρχουν πάνω από 30 ακόμη βοηθητικοί αισθητήρες οι οποίοι εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη λειτουργία του σταθμού.
 
Πρόθεση της Διοίκησης του Ταμείου είναι να ενταχθεί η χώρα μας, μέσω του σταθμού κλιματικής αλλαγής, στο πανευρωπαϊκό δίκτυο ICOS (Integrated Carbon Observation System), το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο όργανο στο πεδίο της παρακολούθησης της κλιματικής αλλαγής και των αερίων του θερμοκηπίου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παρόμοιοι σταθμοί έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.
 
Η χώρα μας θα αποκτήσει, έτσι, ένα σημαντικό εργαλείο παρατήρησης της κλιματικής αλλαγής, το οποίο θα καταγράφει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα δάση. Με τα δεδομένα που θα παρέχει προς το αρμόδιο επιστημονικό και ερευνητικό προσωπικό θα αποτελέσει βοήθημα και οδηγό σε μελλοντική λήψη αποφάσεων ακόμα και σε πολιτικό επίπεδο ως προς την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
 
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε σύντομο βίντεο από τον σταθμό μέτρησης κλιματικής αλλαγής: https://www.youtube.com/watch?v=su9qdGrYvRc
 
Φωτογραφία 1: Ο σταθμός κλιματικής αλλαγής.
 
Φωτογραφία 2: Η περιοχή όπου έχει τοποθετηθεί ο σταθμός η οποία είναι η κορυφή της πίστας του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.

Δελτίο Τύπου Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2Γραφείο Τύπου

Συνάντηση του Πρύτανη του ΑΠΘ με τον Πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα

Παρ, 11/06/2021 - 16:14

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα, Artur Lompart, είχε ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, στην Πρυτανεία.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, το μέλος του Πολωνικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Πολωνίας-Ελλάδας, Daniel Milewski, ενώ από την πλευρά του ΑΠΘ συμμετείχαν η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Ελένη Μπαξεβανίδου, και το Στέλεχος του Κέντρου Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών, Ελένη Κουτούση.
 
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ιδιαίτερα οι συμφωνίες επιστημονικής συνεργασίας που έχει υπογράψει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Πολωνίας, οι μεταξύ τους εκπαιδευτικές και ερευνητικές δράσεις, καθώς και το πρόγραμμα διδασκαλίας της πολωνικής γλώσσας σε φοιτήτριες και φοιτητές του Αριστοτελείου που υλοποιείται από το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου.
 
Ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, παρουσίασε τις συνεργασίες μεταξύ ΑΠΘ και πολωνικών Πανεπιστημίων, οι οποίες περιλαμβάνουν κοινές ακαδημαϊκές και ερευνητικές δράσεις, καθώς και κινητικότητα φοιτητών/φοιτητριών και Καθηγητών/Καθηγητριών, και υπογράμμισε τη συμβολή τους στη δημιουργία ισχυρών δεσμών συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
 
«Οι συναντήσεις αυτές ενισχύουν τον ιδιαίτερα εξωστρεφή χαρακτήρα του Πανεπιστημίου μας. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τις συνεργασίες μας με έγκριτα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα του εξωτερικού, προσφέροντας ολοένα και μεγαλύτερες εκπαιδευτικές και ερευνητικές δυνατότητες στα μέλη της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας. Ευελπιστούμε σε ακόμη περισσότερες και καρποφόρες συνεργασίες μεταξύ ΑΠΘ και πολωνικών Πανεπιστημίων», επισήμανε ο κ. Παπαϊωάννου.
 
Από την πλευρά του, ο Πρέσβης της Πολωνίας στην Αθήνα, Artur Lompart, εξέφρασε τη χαρά του για τις σημαντικές και παραγωγικές συνεργασίες που διατηρεί το Αριστοτέλειο με Πανεπιστήμια της Πολωνίας, καθώς και για την επιτυχία που έχουν τα προγράμματα διδασκαλίας της πολωνικής γλώσσας τα οποία υλοποιούνται στο ΑΠΘ, σημειώνοντας ότι «μέσω των προγραμμάτων αυτών δίνεται η δυνατότητα για μεγαλύτερη κατανόηση και συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών». Πρόσθεσε, ακόμη, ότι ευελπιστεί σε ακόμη περισσότερα κοινά εκπαιδευτικά και επιστημονικά προγράμματα και προγράμματα κινητικότητας φοιτητών/φοιτητριών και Καθηγητών/Καθηγητριών μεταξύ ΑΠΘ και πολωνικών Πανεπιστημίων, καθώς συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των δύο χωρών. 
 
Τη μεγάλη χαρά του «για την επίσκεψη στο Αριστοτέλειο, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας» εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Πολωνίας-Ελλάδας, Daniel Milewski, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διδασκαλίας της πολωνικής γλώσσας, μέσω των προγραμμάτων που υλοποιούνται στο Αριστοτέλειο, για τη γνωριμία με την πολωνική κουλτούρα και την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.
 
 
Επισυνάπτεται φωτογραφία.
 
Φωτογραφία: Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, (αριστερά) με τον Πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα, Artur Lompart, και (δεξιά) τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Πολωνίας-Ελλάδας, Daniel Milewski.

Δελτίο Τύπου ΦωτογραφίαΓραφείο Τύπου

Προκήρυξη - Aκαδημαϊκό έτος 2021-2022 για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Χωρικός Σχεδιασμός για Βιώσιμη και Ανθεκτική Ανάπτυξη»

Παρ, 11/06/2021 - 13:47

Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης (ΤΜΧΑ) της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος προκηρύσσει, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Χωρικός Σχεδιασμός για Βιώσιμη και Ανθεκτική Ανάπτυξη» (ΦΕΚ ίδρυσης 3339/τ.Β'/10-8-2018).

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του ΠΜΣ.

Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και ΑνάπτυξηςΥπεύθυνος επικοινωνίας: Ιωάννης ΛιάρτσηςE: msc-planresilience@plandevel.auth.grW: http://msc-planresilience.plandevel.auth.gr/index.php/prokirykseis/prokiryksi-20...Τ: 2310 9941792310 991430

Προκήρυξη Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ” για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Πέμ, 10/06/2021 - 13:08

Ανακοινώνεται η παράταση στην υποβολή των αιτήσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ" του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι αιτήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 23/6/2021.
To Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη "Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ" έχει ως αντικείμενο την προαγωγή της έρευνας και την παροχή εκπαίδευσης και εξειδικευμένης γνώσης μεταπτυχιακού επιπέδου σε απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών με κάποια εργασιακή προϋπηρεσία που επιθυμούν να διευρύνουν την εξειδίκευσή τους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.mba-auth.gr/

Kyriaki Kosmidou
Professor
Head of School of Economics
Director of Postgraduate Program MBA
Aristotle University of Thessaloniki
School of Economics
54124 Thessaloniki, Greece
tel. +30 2310 996519
email: kosmid@econ.auth.gr

prokiryxi_mva_2021-2022_paratasi.pdf

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
    Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, 
    Θεσσαλονίκη
    54124
  • 2310 991430
  • info@plandevel.auth.gr