Ανακοίνωση για την λειτουργία της Βιβλιοθήκης Χωροταξίας
(δανεισμός – επιστροφές, Εύδοξος, κατάθεση ερευνητικών-διπλωματικών εργασιών, σύμφωνα με οδηγίες της ΒΚΠ ΑΠΘ*1)
 

Δανεισμός
Ο δανεισμός γίνεται κατόπιν αίτησης στην ηλεκτρονική Αίτηση δανεισμού. (Οι αιτήσεις αφορούν αποκλειστικά δανειζόμενο υλικό)
 Εναλλακτικά και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις
μέσω email προς τη βιβλιοθήκη lib@plandevel.auth.gr .
με τηλεφωνική επικοινωνία στη βιβλιοθήκη: 2310991453. (*2)
 
Η παραλαβή του τεκμηρίου (των τεκμηρίων) θα γίνεται, κατόπιν συνεννόησης την επόμενη μέρα, από το παράθυρο δεξιά, όπως βλέπουμε την είσοδο της Γραμματείας Πολιτικών Μηχανικών, πάνω από την είσοδο της βιβλιοθήκης, μεταξύ των ωρών 9.30-14.00 και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ασφάλειας του ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης είναι υποχρεωτική για τους εργαζόμενους και για τους επισκέπτες.

 

Επιστροφές
Οι επιστροφές βιβλίων θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης, με τον ίδιο τρόπο, μέσω email προς τη βιβλιοθήκη lib@plandevel.auth.gr , ή με τηλεφωνική επικοινωνία στη βιβλιοθήκη: 2310991453. (*3)
 

Το υλικό που επιστρέφεται θα παραμένει σε απομόνωση (για πέντε μέρες). Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης θα ενημερώνει το σύστημα για την επιστροφή των τεκμηρίων μετά το τέλος της περιόδου απομόνωσης.
Αγνοήστε τυχόν αυτοματοποιημένα μηνύματα για πρόστιμα από καθυστερημένες επιστροφές βιβλίων.

 

Εύδοξος
Φοιτητές που έχουν παραλάβει από τον Εύδοξο συγγράμματα που δεν τα δικαιούνται και έχουν λάβει σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Εύδοξο, για παράδοσή τους στη βιβλιοθήκη, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με μήνυμα με την βιβλιοθήκη lib@plandevel.auth.gr  Στο ηλεκτρονικό μήνυμα παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τα ακόλουθα στοιχεία: Τμήμα φοίτησης, Αριθμός Μητρώου από το πίσω αριστερό μέρος της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας, τηλέφωνο επικοινωνίας και ιδρυματικό email).

 

Παράδοση ερευνητικών-διπλωματικών
Για όσο διάστημα οι βιβλιοθήκες παραμένουν κλειστές για το κοινό οι ερευνητικές και διπλωματικές εργασίες θα συνεχίσουν να κατατίθενται ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τις οδηγίες που ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων πρόληψης διάδοσης της COVID-19.
Συγκεκριμένα:
Οι φοιτητές, θα πρέπει να αποστείλουν το υλικό που πρέπει να κατατεθεί πριν την λήψη διπλώματός τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Βιβλιοθήκης lib@plandevel.auth.gr, περιλαμβάνοντας:
τα δύο αρχεία: το αρχείο της διπλωματικής εργασίας (pdf) και το αρχείο με τις λεπτομέρειες (ονοματεπώνυμα, τίτλοι, κλπ) και σκαναρισμένο το Έγγραφο παράδοσης διπλωματικής εργασίας με την υπογραφή του φοιτητή

 

(*1) Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στα αναγνωστήρια και στα βιβλιοστάσια καθώς και η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών της Βιβλιοθήκης.

(*2, *3) για βιβλιοθήκες άλλων Τμημάτων, επικοινωνήστε με την βιβλιοθήκη όπου ανήκει το τεκμήριο.

Ημερομηνία Ανάρτησης: 
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020
Κατηγορία ανακοίνωσης: 
Υποκατηγορία ανακοίνωσης: 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
    Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, 
    Θεσσαλονίκη
    54124
  • 2310 991430
  • info@plandevel.auth.gr