Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή ορκωμοσίας των προπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης για την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 26-11-2021, ώρα 8.00 π.μ. στην αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Η τελετή θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία. Ταυτόχρονα παρέχεται δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής σε όσους φοιτητές αδυνατούν να συμμετέχουν λόγω ανωτέρας βίας.

Η τελετή θα μεταδοθεί και μέσω live streaming, η παρακολούθηση της οποίας θα γίνει μέσω της σχετικής ανακοίνωσης του Τμήματος στην ιστοσελίδα επικαιρότητας του ΑΠΘ.

Για την εξ αποστάσεως συμμετοχή (τηλεδιάσκεψη) οι φοιτητές και φοιτήτριες πρέπει να στείλουν δήλωση με τους λόγους, με email στη Γραμματεία του Τμήματος info@plandevel.auth.gr έως και την Τετάρτη 24-11-2021. Από τη Γραμματεία θα τους σταλούν οδηγίες για τον τρόπο σύνδεσης στο Ζoom στο email του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην τελετή πρέπει να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας λόγω του COVID-19.

Η είσοδος και η έξοδος όλων θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του κτιρίου επί της Εγνατίας Οδού.

Η είσοδος στην αίθουσα όλων των συμμετεχόντων θα γίνει μετά από έλεγχο, από υγειονομικούς ελεγκτές, των υγειονομικών πιστοποιητικών (σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή), συγκεκριμένα: Πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή πιστοποιητικό νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου που έχει διεξαχθεί έως 48 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής. Ταυτόχρονα θα διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με επίδειξη σχετικού εγγράφου (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο).

Κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή πρέπει να τηρείται η ελάχιστη απόσταση ασφαλείας (1,5 μέτρο).

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Φωτογράφιση χωρίς μάσκα είναι δυνατή αποκλειστικά και μόνον σε εξωτερικό χώρο.

Η προσέλευση πρέπει να γίνει 30 λεπτά πριν την έναρξη της τελετής (7:30 π.μ.).

Ταυτόχρονα θα γίνεται έλεγχος για την είσοδο στην αίθουσα των προσώπων που έχουν δικαίωμα να παραστούν. Προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας λόγω του COVID-19, κάθε φοιτητής και φοιτήτρια που θα ορκιστεί μπορεί να συνοδεύεται από ένα (1) άτομο. Σχετικός έλεγχος για τα άτομα που έχουν δικαίωμα να παραστούν θα γίνεται στην είσοδο. Επισημαίνεται ότι η πραγματοποίηση ζωντανής αναμετάδοσης της εκδήλωσης για τους συμμετέχοντες δια ζώσης (μέσω live streaming), είτε εξ αποστάσεως (μέσω zoom), θα προβληθεί στο διαδίκτυο. Για όσους και όσες δεν επιθυμούν την εμφάνισή τους: Οι διά ζώσης θα πρέπει να το δηλώσουν με email μέχρι και την Πέμπτη 25-11-2026 στη Γραμματεία του Τμήματος info@plandevel.gr ώστε να τοποθετηθούν σε χώρο που δεν προβάλλεται από την κάμερα. Οι εξ αποστάσεως μπορούν να κλείσουν την κάμερά τους στο Zoom και δεν χρειάζεται να στείλουν μήνυμα.

Ημερομηνία Ανάρτησης: 
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021
Κατηγορία ανακοίνωσης: 
Υποκατηγορία ανακοίνωσης: 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
    Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, 
    Θεσσαλονίκη
    54124
  • 2310 991430
  • info@plandevel.auth.gr