Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. οργανώνει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στο αντικείμενο: Περιβαλλοντικός Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός. Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο Π.Μ.Σ. ολοκληρώνονται με τη χορήγηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε).  Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τεσσάρων ακαδημαϊκών εξαμήνων, ωστόσο στην παρούσα φάση γίνονται ενέργειες για την αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών, ούτως ώστε να περιοριστεί η χρονική του διάρκεια και να προσαρμοστεί στις προβλέψεις του νέου νόμου για τα μεταπτυχιακά, ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή. Ο νέος κύκλος σπουδών θα ξεκινήσει το χειμερινό εξάμηνο του 2017.

Στο Π.Μ.Σ. “Περιβαλλοντικός Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός” γίνονται δεκτοί κάτοχοι διπλώματος των Τμημάτων και Σχολών Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΕΙ της Ελλάδας και αντίστοιχων ισότιμων, αναγνωρισμένων Σχολών – Τμημάτων ομοταγών ιδρυμάτων του εξωτερικού, καθώς και πτυχιούχοι / διπλωματούχοι άλλων Τμημάτων και Σχολών με περιεχόμενο σπουδών σχετικό με το δομημένο και φυσικό περιβάλλον. Αιτήσεις αποφοίτων άλλων τμημάτων γίνονται δεκτές εφόσον οι υποψήφιοι έχουν σχετικό επαγγελματικό ή ερευνητικό έργο.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων – δικαιολογητικών επεκτείνεται έως την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 12.00.

Αναλυτικές πληροφορίες δίνονται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος: http://envi.arch.auth.gr/wordpress/?page_id=20, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν άμεσα τις ανακοινώσεις του Προγράμματος και μέσω της σελίδας του στο Facebook: https://www.facebook.com/envi.arch.auth/.  

Κατά την ίδια περίοδο, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΠΜΣ, για τυχόν απορίες – διευκρινήσεις, είτε τηλεφωνικώς: 6942585370 (ώρες επικοινωνίας 11:00 – 15:00), ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του προγράμματος, http://envi.arch.auth.gr/wordpress/?page_id=22, ή μέσω email: envi@arch.auth.gr.

Ημερομηνία Ανάρτησης: 
Τρίτη, 30 Μαΐου 2017
Κατηγορία ανακοίνωσης: 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
    Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, 
    Θεσσαλονίκη
    54124
  • 2310 991430
  • info@plandevel.auth.gr